Over ons

Ilias Trade is gespecialiseerd in inkoop, verkoop en distributie van matten en kleine tapijten. Voor een hedendaagse smaak of voor een klassiekere aanpak, voor decoratief, puur utilitair of gemengd gebruik, u vindt het allemaal bij Ilias Trade.

Ons uitgebreid gamma, ontwikkeld in samenspraak met diverse leveranciers uit binnen- en buitenland, stelt u in staat om via één enkele leverancier uw assortiment te verruimen. We streven ernaar onze klanten een creatief en uitgebalanceerd assortiment aan te bieden met op maat uitgewerkt advies voor een optimale productmix.

Om uw verkoop te stimuleren werken wij – totaal vrijblijvend – concepten uit volgens uw specifieke behoeften met als doel de producten op een duidelijke en commerciële manier voor te stellen. Dit alles tegen competitieve prijzen, gekoppeld aan een sterke service waarbij uw orders correct en op tijd worden geleverd.

Ook de handel in partijen (overstocks, einde reeksen, enz.) binnen onze sector is één van onze specialiteiten. Dit laat onze klanten toe regelmatig promoties te organiseren aan spectaculaire prijzen.

Ons doel is klanten een goede service en maximaal rendement te verzekeren. Daartoe maken wij op regelmatige basis een analyse van de rotatie van elk geselecteerd product. Dit om u op een correcte manier te adviseren en in samenspraak te beslissen of een product in collectie blijft of dient vervangen te worden.

Kortom, met een partner als Ilias Trade kan u alleen maar winnen!

 

Publiciteit

 

Headers

Displays